VR Groupin visio, strategia ja arvot

Visio, strategia ja arvot 

Tähtäämme huipulle – viemme asiakaslähtöisyyden ja tehokkuuden uudelle tasolle, vahvistamme kansainvälistä kilpailukykyämme ja haemme aktiivisesti kasvua.  

Toimintamme tarkoitus on liikuttaa ihmisiä ja rahtia asiakaslähtöisillä ratkaisuilla – sujuvasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Olemme olemassa asiakkaitamme varten.

Visio

Tavoitteenamme on olla liikkumisen ja logistiikan suunnannäyttäjä ja ketterä kumppani. Otamme edistysaskelia tiiviissä yhteistyössä yritys- ja kuluttaja-asiakkaidemme kanssa ja muokkaamme markkinaa kehityksen eturintamassa.

Strategia

Etenemme kohti visiota strategialla, joka rakentuu neljän avaintekijän ympärille: asiakaslähtöisyys, kasvu, kilpailukyky ja toimiva perusta. Asiakas on strategiamme keskiössä.

Haemme aktiivisesti matkustaja- ja kuljetusmäärien kasvua sekä kehitämme uusia kasvualueita saumattomista matkakokemuksista ja laajemmista logistiikkaratkaisuista. Hyödynnämme vankkaa osaamistamme ja tarkastelemme muuhun raideliikenteeseen ja sen kunnossapitoon liittyviä mahdollisuuksia.

Luotamme myös digitalisaatioon ja uusiin teknologioihin, kun etsimme uutta kasvua, tehokkuutta ja parannamme asiakaskokemusta.

Olemme valmiita uudistumaan. Kehitämme toimintamallejamme ja pidämme huolta toimivasta perustasta, kuten täsmällisyydestä ja toimitusvarmuudesta.

Panostamme arjen johtamiseen ja toimintakulttuuriin, sillä uskomme, että hyvä työntekijäkokemus tuottaa myös parhaan asiakaskokemuksen ja tuloksen. Yhdessä olemme valmiita voittamaan.

Arvot

Kaikkea toimintaamme ohjaa viisi arvoa: asiakas toiminnan lähtökohtana, turvallisuus ja vastuullisuus, yhdessä tekeminen, tavoitteellisuus ja uudistuminen.