Kutsu medialle: Tervetuloa tutustumaan satavuotiaan Helsingin päärautatieaseman tuleviin vaiheisiin

05.12.2019 12:20 Mediatiedotteet

Helsingin päärautatieasema, joka täytti 5.3.2019 sata vuotta, on valmis kohtaamaan seuraavan vuosisadan entistä ehompana. VR Group on lähtenyt kehittämään asemaa aktiivisesti, mikä on alkanut näkyä loppuvuodesta myös asiakkaille. VR:n uusi palvelupiste avautuu 10. joulukuuta länsisiivessä osana aseman laajempaa uudistusta. 

Tervetuloa tiistaina 10.12. klo 11.30–13 median edustajille tarkoitettuun tilaisuuteen, jossa tutustutaan Helsingin päärautatieasemaan kiehtoviin tiloihin ja historiaan, kerrotaan aseman kehityksen tulevista askelista ja vieraillaan VR:n uudessa palvelupisteessä, joka avautuu samana päivänä aseman länsisiivessä. 

VR Groupin kiinteistöyksikön hankepäällikkö Jani Jääskeläinen, rautatiearkkitehtuurin asiantuntija Pirjo Huvila ja VR:n palvelujohtaja Piia Tyynilä kertovat paikan päällä asemasta, sen vaiheittaisesta uudistumisesta ja matkustajien palveluista.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu VR Groupin viestinnän puhelinnumeron 030 70123 tai sähköpostiosoitteen viestinta@vr.fi kautta. Ennen tilaisuuden alkua tavataan Rautatietorin puoleisen sisäänkäynnin luona, kellotornin juurella.

Liittyy aiheeseen: VR Group

Uutisarkistoon